Δημιουργία Wedia για το Χαμόγελο του Παιδιού

Το antibullying.eu αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της Wedia με «To Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς η εταιρία έχει δημιουργήσει για τον φορέα αυτόν στο παρελθόν και το www.yousmile.gr.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας ήδη ξεκινήσει έναν αγώνα απέναντι στο δύσκολο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, έλαβε την πρωτοβουλία να ενώσει 17 εταίρους από 12 διαφορετικά κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Daphne III.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, «To Χαμόγελο του Παιδιού» ανέθεσε στη Wedia τη δημιουργία του site antibullying.eu, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό επάνω στο θέμα αυτό αλλά και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς όλων των σχετικών ευρωπαϊκών φορέων.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης περιεχομένου σε 6 διαφορετικές γλώσσες και περιλαμβάνει μία ενεργή ψηφιακή βιβλιοθήκη με διαθέσιμα στοιχεία πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και μία πολυγλωσσική online φόρμα συμμετοχής, για την καθιέρωση της Πανευρωπαϊκής ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού, η οποία ήδη μέσα σε ένα μήνα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3.700 υπογραφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ