Σε Λυκόβρυση και Κορωπί το ΚΠΙΣΝ

Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζεται σε διάφορους Δήμους της Αττικής, μέσα από την ανοιχτή συμμετοχή του κοινού σε εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος.

Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των πολιτών με το ΚΠΙΣΝ και τη φιλοσοφία του, καθώς και η δημιουργία προϋποθέσεων ώστε οι μελλοντικοί επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ να ξεκινήσουν από σήμερα το διάλογο με ένα  έργο που ευελπιστεί να ανανεώσει την καθημερινότητά τους.

Επόμενοι σταθμοί του προγράμματος είναι ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης και ο Δήμος Κρωπίας, όπου στις 2 και 9 Απριλίου αντίστοιχα θα φιλοξενήσουν την παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή με το έργο «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ.

Το διάστημα μέχρι και τον Μάιο, τη σκυτάλη παίρνουν οι Δήμοι Περιστερίου και Κρωπίας, όπου θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν:

•    Κινηματογραφικό εργαστήριο για τη δημιουργία ψηφιακών ταινιών
•    Οργανωμένες ξεναγήσεις των δημοτών στο Κέντρο Επισκεπτών του εργοταξίου του ΚΠΙΣΝ
•    Υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Από το σπίτι μου στο ΚΠΙΣΝ», στο πλαίσιο του οποίου ένα φορητό κουτί θα «ταξιδέψει» το κοινό στις μελλοντικές λειτουργίες που θα στεγάσει το ΚΠΙΣΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ