Κοινωνική συνεργασία για Reckitt και Μασούτη

Η Reckitt Benckiser σε συνεργασία με την αλυσίδα super market Μασούτης δημιουργούν αλυσίδα αλληλεγγύης για τουλάχιστον 300 οικογένειες και καλούν τους καταναλωτές να γίνουν μέρος της.

Οι δύο εταιρείες, στο πλαίσιο του κοινωνικού τους προγράμματος, δεσμεύονται να προσφέρουν σε τουλάχιστον 300 οικογένειες, που υποστηρίζονται από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στη Βόρεια Ελλάδα, πακέτα προϊόντων που περιλαμβάνουν 9 προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας επιφανειών και επιπλέον σε επιλεγμένες οικογένειες που θα διαθέτουν πλυντήριο πιάτων, θα δοθεί 1 συσκευασία με ταμπλέτες πλυντηρίου finish. Με τη βοήθεια των καταναλωτών, η ενέργεια αυτή μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αυξάνοντας τον αριθμό των οικογενειών που θα ενισχυθούν.

Συγκεκριμένα, από σήμερα έως τις 22/04, αγοράζοντας προϊόντα Dettol και Finish σε ειδικές μειωμένες τιμές που φθάνουν ακόμα και το 35%, ή ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες προσφοράς οι καταναλωτές ενισχύουν την προσπάθεια, καθώς η αύξηση των πωλήσεων το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα συμβάλει στην περαιτέρω αύξηση των οικογενειών που θα ωφεληθούν από την ενέργεια σε περισσότερες από 300 ποσοστιαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ