Στήριξη Ολυμπιακού στον Ραδιομαραθώνιο UNICEF!

Σε συνέντευξη Τύπου την οποία διοργάνωσε η UNICEF για τον φετινό Ραδιομαραθώνιo, ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε γνωστή την απόφαση του Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, στο Στάδιο καραϊσκάκη κόντρα στον Απόλλωνα, στις 13 Απριλίου, να διατεθούν εξολοκλήρου στη UNICEF.

Ο Σάμαρης μίλησε για αυτή μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τη UNICEF, αλλά και για τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό και τη στήριξη του έργου της, τονίζοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της UNICEF για την πρόσκληση. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σήμερα εδώ εκ μέρους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως γνωρίζετε συνεργάζεται με τη UNICEF για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή η πρωτοβουλία είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και έχει μεγάλο διεθνή αντίκτυπο. Είναι ειλικρινά μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να φοράμε την ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα με το λογότυπο της UNICEF. Αυτή η συνεργασία που όπως έχει πει και ο Πρόεδρός μας ο κ. Μαρινάκης μεταφέρει σε ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα, ότι πέρα από την Ελλάδα της κρίσης και των δυσκολιών υπάρχει και η Ελλάδα της προσφοράς.

Στον Ραδιομαραθώνιο της Τρίτης είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας για τον ιερό σκοπό της UNICEF. Δυστυχώς το νερό, το φαγητό και η υγεία, πράγματα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα για όλα τα παιδιά του κόσμου. Πρέπει να γίνουν όμως. Στηρίζοντας την εκστρατεία της UNICEF βοηθάμε προς αυτή την κατεύθυνση και σώζουμε τη ζωή χιλιάδων παιδιών. Οποιαδήποτε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, βοηθάει στην προστασία των παιδιών από την πείνα και τις ασθένειες που απειλούν τη ζωή και την υγεία τους. Eμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό της UNICEF για όλα τα παιδιά του κόσμου»!

Η Εθνική Ελληνική Επιτροπή της UNICEF παρουσίασε, συν τοις άλλοις, την ετήσια έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2014 – Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά» που συντάχθηκε για λογαριασμό της σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και σκιαγραφεί την κατάσταση των παιδιών στη χώρα μας σήμερα, καθώς και το μεγάλο της ετήσιο Ραδιομαραθώνιο για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο Γεν. Διευθυντής κ. Ηλίας Λυμπέρης, ο καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημοσθένης Δασκαλάκης, ο Υπεύθυνος της Δημόσιας Ραδιοφωνίας κ. Θανάσης Γεωργακόπουλος, ο καθηγητής του Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης, κ. Παντελής Ζούρας, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θάνος Ορφανός, εκπρόσωποι των ιδιωτικών ραδιοσταθμών και προσωπικότητες που στηρίζουν τον Ραδιομαραθώνιο.

Παρόντες από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, πέραν του Ανδρέα Σάμαρη ήταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς και ο κ. Βασίλης Τοκάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ