Περιβαλλοντικές δράσεις της Alpha Bank

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την εκπαίδευση και την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποίησε, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, περιβαλλοντικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και περιβαλλοντικές δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά στο “Κέντρο της Γης”, σε συνεργασία με την “Οργάνωση Γη”. Συγκεκριμένα, οι Εθελοντές συμμετείχαν σε ποικίλες δράσεις, όπως στο ξεβοτάνισμα, στον καθαρισμό του ελαιώνα, στη μεταφύτευση καλλιεργήσιμων εκτάσεων και στη συλλογική κουζίνα, ενώ τα παιδιά έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτική περιβαλλοντική δράση.

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα για ενήλικες και παιδιά στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ειδικότερα οι Εθελοντές συμμετείχαν σε δραστηριότητα σχετική με τη βιολογική καλλιέργεια αρωματικών φυτών. Τα παιδιά συμμετείχαν επίσης σε εκπαιδευτική δραστηριότητα, η οποία περιελάμβανε ξενάγηση και ενημέρωση στον Αμπελώνα, στον Ελαιώνα, στο Οινοποιείο, στο Βουστάσιο και στο Γαλακτοκομείο, ενώ κατέληξαν στην αίθουσα μαγειρικής όπου δημιούργησαν γεύμα με τη βοήθεια στελεχών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ