Συνεργασία TNT Espress με Fleet Forum

Η TNT Express Ελλάδος συνεργάζεται με το Fleet Forum, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των εργαζομένων της για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που προκαλείται από τον στόλο της και των συνεργατών της.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μεταξύ των δύο σημαντικών stakeholders στον τομέα των μεταφορών, δημιουργεί μια προστιθέμενη αξία στη λειτουργία της TNT Express Ελλάδος και καταδεικνύει τη φιλοσοφία της για επιχειρηματική ανάπτυξη, με βασικό άξονα την κοινωνική ευημερία.

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο, ειδικοί σύμβουλοι από το Fleet Forum  εργάστηκαν στενά με την TNT Express Ελλάδος, προκειμένου να αναλύσουν την πολιτική διαχείρισης της εταιρείας για την ασφάλεια του στόλου και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.  Αρχικά, πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις και αναλύσεις στοιχείων. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα από το στάδιο διερεύνησης, καθώς και οι σχετικές προτάσεις για τη βελτίωση του υφιστάμενου πλαισίου, παρουσιάστηκαν σε  ειδικό workshop και αξιοποιήθηκαν από τους συμμετέχοντες μέσα από προτεινόμενα πλάνα ενεργειών.

Ο Operations Director South East Europe της εταιρείας, κ. Κώστας Αδαμόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα που προέκυψαν: «Το όφελος που θα έχουμε είναι διπλό: Έχουμε στη διάθεσή μας προτεινόμενες δράσεις, με σαφή προσανατολισμό στην πρόληψη ατυχημάτων και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός μας, και ταυτόχρονα, προχωράμε σε μείωση κόστους τόσο για το στόλο των οχημάτων  μας, όσο και των συνεργατών μας. Θα παραμείνουμε πιστοί στο όραμα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, δημιουργώντας με τη λειτουργία μας προστιθέμενη αξία για το περιβάλλον και την ελληνική κοινωνία, και συνεχίζοντας τις συνεργασίες μας με αξιόλογους οργανισμούς, όπως το Fleet Forum».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ