Η ING στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Η ΙΝG Ελλάδος ολοκλήρωσε και φέτος εκστρατεία με δράσεις που στηρίζουν το έργο των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS. H στήριξη του εν λόγω οργανισμού εντάσσεται στον άξονα «Κοινωνία» του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «Ζήσε Υπεύθυνα».

Συγκεκριμένα, από το Νοέμβριο του 2013 διοργανώθηκε συλλογή υλικού από τους ανθρώπους της ING, το οποίο διατέθηκε στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Κομοτηνή.  Τοποθετήθηκαν κάδοι στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας καθώς και στα 40 υποκαταστήματα και γραφεία της ΙΝG σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της ING ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας κυρίως τρόφιμα, είδης πρώτης ανάγκης αλλά και ρουχισμό για παιδιά. Οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν σε όλη τη χώρα ξεπέρασαν συνολικά τους 3 τόνους.

Παράλληλα, μετά τη μεταφορά του υλικού στις αποθήκες των Παιδικών Χωριών SOS, ομάδα 20 ανθρώπων της ING από τις Διοικητικές Υπηρεσίες και το Δίκτυο Πωλήσεων, βοήθησαν εθελοντικά για το διαχωρισμό και την συσκευασία του υλικού που συγκεντρώθηκε στην Αττική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ