ESET: Έμπρακτη στήριξη

    Στο πλευρό των μαθητών της Σχολής Μωραΐτη στάθηκε για ακόμη μία χρονιά, η ESET Hellas, υποστηρίζοντας χορηγικά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός της μαθητικής κοινότητας, το «Πανυγύρι 2014», με την προσφορά αδειών της κορυφαίας λύσης ESET Smart Security 7.

    Tο «Πανηγύρι 2014» πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12 έως 13 Απριλίου στη Σχολή Μωραΐτη, με στόχο τη διάθεση των εσόδων στα ιδρύματα ΕΨΥΠΕκαι PRAKSIS. Αποτελεί μια παράδοση 36 ετών, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά της Σχολής Μωραΐτη να συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και με τους καθηγητές τους, για να οργανώσουν ένα διήμερο πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Στη φετινή εκδήλωση, οι μαθητές είχαν διοργανώσει εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις, μπουάτ, μαθητικό χορό, αθλητικούς αγώνες καθηγητών-μαθητών, πολλά παιχνίδια καθώς και την περίφημη λοταρία.

    Η ESET Hellas στηρίζει με τις λύσεις της το συγκεκριμένο θεσμό τα τελευταία 4 χρόνια. Για τις ανάγκες της φετινής διοργάνωσης, χορήγησε άδειες του ESET Smart Security 7, μίας λύσης που προσφέρει ταυτόχρονα ισχυρή προστασία και ευκολία στη χρήση, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματος, και είναι διαθέσιμη στην ελληνική γλώσσα. Η εξασφάλιση της online προστασίας ξεκινά με τα πασίγνωστα Antivirus και Antispyware της ESET, ενώ διαθέτει ενσωματωμένες μοναδικές τεχνολογίες, όπως η λειτουργία Anti-malware, για ακόμα πιο ασφαλείς συναλλαγές, Exploit Blocker για άμυνα ενάντια σε επιθέσεις κατά του browser, και Vulnerability Shield, που προσφέρει ισχυρή προστασία ενάντια στις απόπειρες εκμετάλλευσης γνωστών τρωτών σημείων του δικτύου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ