Συνεργασία μεταξύ IKEA και ΚΑΛΛΙΣΤΩ

H IKEA στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ομίλου Fourlis, θα φιλοξενήσει τον Μάιο, στα καταστήματά της, ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, ΙΚΕΑ Θεσσαλία και ΙΚΕΑ Ιωάννινα, τη Περιβαλλοντική Οργάνωση «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» με σκοπό την ενίσχυση του έργου της.

Παράλληλα, οι επισκέπτες των καταστημάτων της θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν υπεύθυνα και σε βάθος, για τη σημασία της ομαλής συνύπαρξης του ανθρώπου και της άγριας ζωής και φύσης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της οργάνωσης στα καταστήματα και συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Μαΐου στο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα και το Σάββατο 31 Μαΐου στα καταστήματα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη και ΙΚΕΑ Θεσσαλία, στελέχη και εθελοντές της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ θα παρουσιάσουν ειδικό σεμινάριο για τα μέλη του Προγράμματος ΙΚΕΑ FAMILY και τα παιδιά τους.

Έτσι, τα παιδιά, με την βοήθεια των έμπειρων ανθρώπων της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ θα περάσουν το χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά, συμμετέχοντας ενεργά, κάνοντας χειροτεχνίες και μαθαίνοντας για το περιβάλλον και την προστασία της άγριας ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ