SKAG: Στήριξη σε σχολεία της Κύμης

Την έμπρακτη συμπαράσταση στο 1ο Δημοτικό και στο 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης παρέχει η εταιρεία SKAG που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής χάρτινων ειδών στην Ελλάδα.

Το σχολείο υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή το βράδυ της Παρασκευής 4ης  Απριλίου 2014, λόγω πυρκαγιάς. Μετά την επείγουσα έκκληση για βοήθεια των γονέων, η SKAG έσπευσε να συνδράμει στο σχολείο, παρέχοντας την απαιτούμενη γραφική ύλη για την εύρυθμη λειτουργία και διεξαγωγή των μαθημάτων. Επιπλέον η εταιρεία θα στηρίξει και μελλοντικά όσο μπορεί υλικοτεχνικά το σχολείο με μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πληκτρολόγια, οθόνες και άλλο χρήσιμο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Στο 1ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης φοιτούν συνολικά 160 παιδιά, μαθητές και νήπια  που αυτό το διάστημα φιλοξενούνται προσωρινά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης. Να σημειώσουμε ότι το διατηρητέο κτίριο όπου συστεγάζονταν το 1ο Δημοτικό και το 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το σχολείο μέσω των εκπαιδευτικών, αλλά και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κάνει έκκληση προς όλες τις εταιρίες που διαθέτουν προϊόντα και υλικά να συνδράμουν στην προσπάθεια της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου που καταβάλουν γονείς και εκπαιδευτικοί για την αποκατάσταση των βλαβών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ