Διακρίθηκε για την Εταιρική της Υπευθυνότητα η WIND

Την Τετάρτη 29 Απριλίου η WIND βραβεύτηκε για την ενημερωτική της εκστρατεία «kids@safety: Internet, Κινητό και Παιδί» (www.kidsatsafety.gr) με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών και γονέων για την ορθή χρήση των νέων τεχνολογιών και ειδικότερα την ασφαλή χρήση του κινητού και του διαδικτύου. Τα Ethos Sustainability Awards 2014, διοργάνωσε η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, της εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, της Πρεσβείας της Ολλανδίας και του Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής, με στόχο επιβράβευση και την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα, την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και την Κοινωνική Καινοτομία.

Την ίδια μέρα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την Εταιρική Υπευθυνότητα, η WIND συμμετείχε ως Πρεσβευτής Βιωσιμότητας και στην πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020», που αποσκοπεί  να προωθήσει την Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Το «Sustainable Greece 2020» διοργανώθηκε από το QualityNet Foundation, το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, σε συνεργασία με Διεθνείς, Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς φορείς. Επίσης, η πρωτοβουλία υποστηρίζεται  από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το World Business Council for Sustainable Development και το German Sustainability Council και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας καθώς και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της Χάρτας για μια Βιώσιμη Ελλάδα από τους Ιδρυτικούς φορείς της Πρωτοβουλίας, τους Συνεργαζόμενους φορείς και τις Επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν ως Πρεσβευτές Βιωσιμότητας.

«Η WIND έχει τοποθετήσει στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας την Εταιρική Ευθύνη. Αναπτυσσόμαστε μέσα στην κοινωνία και μέλημά μας είναι να επιστρέφουμε αξία όχι μόνο στους πελάτες μας αλλά και σε όλο το κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σκοπούς που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων μας. Στόχος μας είναι οι ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούμε να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη θετική επίδραση και να προάγουν συνολικά την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης σχολίαζοντας το βραβείο «Καλύτερης Καμπάνιας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» και την υπογραφή της Χάρτας για τη βιώσιμη Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ