Η Cosmote στηρίζει για τρίτη χρονιά το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

    Τη συνεργασία της με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) στο πλαίσιο του Προγράμματος Αλληλεγγύης στην Οικογένεια ανανέωσε, για τρίτη συνεχή χρονιά, η COSMOTE.

    Η εταιρεία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την κάλυψη του κόστους μηνιαίας προμήθειας και παροχής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για συνολικά 200 οικογένειες το χρόνο που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

    Μέσω του Προγράμματος, και σε συνεργασία με το Κ.Υ.Α.Δ.Α., παρέχονται τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, πρόσβαση στο internet, αλλά και υποστήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του ιδρύματος. Η επιλογή των οικογενειών γίνεται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), το οποίο είναι ο αρμόδιος φορέας του Δήμου. Το κόστος της πλήρους ανακατασκευής και εξοπλισμού του κτιρίου που στεγάζει το Πρόγραμμα καλύφθηκε αποκλειστικά από την COSMOTE, όπως και το κόστος αγοράς των υλικών παροχών προς τις οικογένειες.

    Με το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια έγινε πραγματικότητα η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι η δεύτερη επιθυμία που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ», μέσα από την οποία η COSMOTE δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο να γίνεται πραγματικότητα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ