Σημαντική βράβευση για τον Όμιλο Folli Follie

Την Τετάρτη 30 Απριλίου, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Βραβεία «Μαζί για το Παιδί», αναγνωρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο ανθρώπων και εταιρειών που επενδύουν σημαντικά στην κοινωνική υπευθυνότητα. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύτηκε ο Όμιλος Folli Follie για την πρωτοβουλία των εργαζομένων του να διοργανώσουν το μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο στο κάλεσμα των εργαζομένων του Ομίλου Folli Follie τον περασμένο Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα στο μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar να συγκεντρωθούν 80.000€ για την κάλυψη αναγκών των 10 σωματείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Τα χρήματα αυτά έχουν ήδη αποδοθεί στα 10 σωματεία της Ένωσης και αξιοποιούνται για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών, την αγορά ιατρικών μηχανημάτων και την εκπόνηση έργων υποδομής σε κάθε σωματείο. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2014.

«Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται ο εθελοντισμός και η εξαιρετική πρωτοβουλία των εργαζομένων του Ομίλου Folli Follie. Νιώθουμε υπερήφανοι για την ουσιαστική βοήθεια που είχαμε την χαρά να προσφέρουμε στα σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά που αναγνωρίζουν μέσα από αυτή τη βράβευση μια αξιέπαινη ιδέα που καταφέραμε να κάνουμε πράξη», δήλωσε η κυρία Καίτη Κουτσολιούτσου, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Folli Follie.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου Folli Follie η κυρία Αφροδίτη Πηγή, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ