Έμπρακτη στήριξη από την Abbott Ελλάς

Η φαρμακευτική εταιρεία Abbott Ελλάς στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» να κάνει το όραμα της πράξη, ως αποκλειστικός χορηγός του θεσμού Βραβεία «Μαζί για το Παιδί», που διοργανώνεται κάθε χρόνο με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι σε θέματα κοινωνικού αποκλεισμού και εθελοντισμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η Abbott Ελλάς υποστήριξε για πρώτη χρονιά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής. Ο Ομότιμος Καθηγητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, τ. Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, απένειμε το Βραβείο «Έργο Ζωής» στην κυρία Ελπινίκη Βελεγράκη και το Βραβείο «Μάθημα Ζωής» στον κύριο Αλέξανδρο Ταξιλδάρη. Μεταξύ των υποστηρικτών της Ένωσης, Τιμητική Διάκριση παρέλαβε για την Abbott Ελλάς από τον Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κο Χρήστο Μπαρτσόκα, η κα Μίκα Παπάζογλου από το τμήμα Market Access and Business Development.

Η συνεργασία αυτή ενισχύει την στήριξη που παρέχει η Abbott Ελλάς στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μέσω των δράσεων του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» με προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών αναγκών Σωματείων παιδικής προστασίας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Abbott Ελλάς, κoς Carlo Capone: «Παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα με ιδιαίτερες κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι με απλές δράσεις μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Η εταιρεία μας, με προσήλωση στις εταιρικές της αρχές Πρωτοπορία, Αντοχή στο Χρόνο, Μέριμνα και Επιτεύξεις, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες με όραμα, για την προώθηση της κοινωνικής ευαισθησίας και την συμπαράσταση των ευπαθών ομάδων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ