SAP: Συνεργασία με την Ashoka Fellows

Η SAP Hellas συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη ένωση κοινωνικών επιχειρηματιών Ashoka Fellows, το Hellenic Initiative, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και τον Όμιλο Boehringer Ingelheim Hellas για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού «Προορισμός: Αλλαγή. Νέες λύσεις για την Ελλάδα». Στο πλαίσιο του διαγωνισμού ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες ο νικητής του Early Entry Prize (Βραβείο Πρόωρης Εισόδου).

Ο διαγωνισμός που φιλοξενείται από την online πλατφόρμα των Ashoka Changemakers έχει σκοπό να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν ένα βήμα μπροστά την Ελληνική κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο δικαίωμα συμμετοχής έχουν λύσεις που αφορούν ένα ευρύ φάσμα όπως είναι η κοινωνική και οικονομική ενσωμάτωση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, η ανάπτυξη καινοτομίας για την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, η ενδυνάμωση της κοινοτικής ανάπτυξης μέσα από περιβαλλοντικές λύσεις και η παροχή στήριξης για υγιή και ενεργά γηρατειά.

Η εταιρεία Filisia που δημιουργεί συσκευές μουσικής έκφρασης και αισθητηριακής ολοκλήρωσης που υποστηρίζουν τη διαδικασία αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες αποτελεί τον νικητή του Early Entry Prize ενώ η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει τη Δευτέρα 19 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η πρόταση της Filisia έχει αξιολογηθεί ως η καλύτερη πρόταση ανάμεσα στις συμμετοχές που υποβλήθηκαν πριν τις 11 Απριλίου του 2014 οπότε και έληξε η περίοδος early – entry.

Από τη διαδικασία του διαγωνισμού θα αναδειχθούν τον Ιούλιο του 2014 τέσσερις νικητές οι οποίοι θα λάβουν βραβεία συνολικής αξίας 40.000€ ενώ η SAP Hellas θα παρέχει σε έναν από αυτούς το λογισμικό SAP Business One με 3 άδειες χρήσης καθώς και την εκπαίδευση σε αυτό.

Με πλήρη γνώση του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται, η SAP Hellas αναπτύσσει ενεργό ρόλο και γίνεται αρωγός για την ανάπτυξη της καινοτομίας και τη δημιουργία των προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν τη χώρα στο επόμενο βήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ