Ημέρα Εθελοντισμού από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 1η Ιουνίου, την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», με σκοπό να προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οι δράσεις που πραγματοποιούνται μέσα στην ημέρα εστιάζουν στη δημιουργία δεσμών συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς, και στην ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και της χαράς που προσφέρει η εθελοντική προσφορά.

Σε αυτό το πνεύμα η πλειοψηφία των εργαζομένων της ΑΒ από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της εταιρείας, θα λάβουν μέρος σε εθελοντικές δράσεις με θέμα τον «Άνθρωπο». Οι πέντε δράσεις με το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία θα βραβευτούν με 3.000€ η καθεμία. Επίσης, τρεις εθελοντές θα κερδίσουν 7 ημέρες στην Αλόννησο, όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής φώκιας και δελφινιών πάνω στο σκάφος της MOm (Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας).

Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» αφορά όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, ενώ οικογένειες, φίλοι και καταναλωτές είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στη δράση που κάθε κατάστημα, αποθήκη ή διεύθυνση έχει επιλέξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ