LeasePlan: Στήριξη σε πρόγραμμα της Nestlé

Η LeasePlan Hellas συμμετέχει ενεργά στον πρώτο κύκλο της πρωτοβουλίας της Nestlé Ελλάς «Follow the Sun», που υλοποιείται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας της Nestlé για τη νεανική απασχόληση «Nestlé needs YOUth».

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, η LeasePlan Hellas χορήγησε 27 αυτοκίνητα Peugeot 208, 1.4 Diesel Active, με τη συνεισφορά της εισαγωγικής εταιρείας της μάρκας στην Ελλάδα, τα οποία ταξίδεψαν με τους οδηγούς τους σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Η LeasePlan Hellas ανέλαβε την πλήρη διαχείριση τους. Πέρα από τη διάθεση των αυτοκινήτων, η LeasePlan πραγματοποίησε μέρος του προγράμματος ασφαλούς οδήγησης “SafePlan” σε όλους του οδηγούς του «Follow the Sun» παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές ασκήσεις οδηγικής και οδικής συμπεριφοράς.

Το πρόγραμμα «Follow the Sun» είναι μέρος της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Νestlé needs YOUth», που έχει ως στόχο την υποστήριξη της νεανικής απασχόλησης, δημιουργώντας και παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους κάτω των 30 ετών. Ειδικά για την Ελλάδα, η εταιρεία έχει δεσμευθεί να δημιουργήσει πάνω από 500 ευκαιρίες απασχόλησης για νέους κατά την τριετία 2014-2016. Στο πλαίσιο αυτό, η Nestlé Ελλάς προχώρησε στην υλοποίηση του πρώτου κύκλου προγράμματος «Follow the Sun», το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, με στόχο την απασχόληση 27 νέων εργαζομένων σε επιλεγμένες τουριστικές περιοχές της χώρας.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Είναι χαρά μας και τιμή μας να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας και να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που έχουν ως επίκεντρο τoν άνθρωπο και τον εργαζόμενο. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Nestlé Ελλάς για τη πρωτοβουλία αυτή».

Ο κ. Παύλος Kιόρτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τη LeasePlan Hellas για την πολύτιμη συμβολή της σε αυτήν μας την πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε να έχουμε συνεργάτες που μας στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα μας με κάθε διαθέσιμο μέσο όταν αυτό απαιτείται και που συμμερίζονται έμπρακτα τη διάθεσή μας να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους, που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ