Ενημέρωση από Ι.Ο.ΑΣ. και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για την Ασφάλεια στις Ισόπεδες Διαβάσεις που φέτος ορίστηκε η 3η Ιουνίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» ενημερώνουν τους πολίτες για θέματα ασφαλούς διέλευσης των ισόπεδων σιδηροδρομικών διαβάσεων.

Οι ισόπεδες διαβάσεις είναι ένας εύκολος τρόπος για τους οδηγούς αυτοκινήτων, τους πεζούς και τους δικυκλιστές να διασχίσουν τη σιδηροδρομική γραμμή με απόλυτη ασφάλεια, εφόσον τηρούνται ορισμένοι βασικοί κανόνες. Όταν οι κανόνες ασφάλειας δεν τηρούνται, οι χρήστες θέτουν, όχι μόνο τον εαυτό τους σε κίνδυνο αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του σιδηρόδρομου. Βάσει των στατιστικών στοιχείων, τα περισσότερα από τα ατυχήματα που συμβαίνουν σε ισόπεδες διαβάσεις προκαλούνται κυρίως από την κακή χρήση από τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους πεζούς.

Η ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις είναι ένα θέμα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας πολλών συντελεστών όπως οι φορείς οδικών και σιδηροδρομικών μεταφορών, οι αστυνομικές αρχές, και οι χρήστες (οδηγοί, πεζοί, δικυκλιστές).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ