J&J: Υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

H Johnson & Johnson Ελλάς μέσω του J&J Corporate Citizenship Trust και τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, μέσα από τη λειτουργία των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, ανακοινώνουν την έναρξη του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιατρικής διάγνωσης και θεραπείας το οποίο έχει άμεσους αποδέκτες τα παιδιά και έμμεσους ωφελούμενους τους γονείς που υποστηρίζονται από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, των Παιδικών Χωριών SOS στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τα Κέντρα Στήριξης παρέχουν βοήθεια συνολικά σε 520 οικογένειες εκ των οποίων 350 οικογένειες στην Αθήνα και 170 οικογένειες στη Θεσσαλονίκη. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των οικογενειών προέρχεται από μεσαία αστικά εισοδήματα και είναι περιπτώσεις που και οι δύο γονείς έχουν χάσει τις θέσεις εργασίας τους και εμπίπτουν πλέον στην κατηγορία των άνεργων και ανασφάλιστων.

Με γνώμονα τη βελτίωση της υγείας των παιδιών, το πρόγραμμα αυτό διαφοροποιείται στο ότι δεν εστιάζει μόνο στην πρόληψη αλλά προβαίνει και στη θεραπεία και αποκατάσταση των περιστατικών που εξετάζονται, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα. Η παροχή ιατρικών υπηρεσιών συμπεριλαμβάνουν κυρίως τις ειδικότητες του παιδίατρου, του οδοντίατρου και του οφθαλμίατρου εστιάζοντας στις ανάγκες του συγκεκριμένου πληθυσμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ