ΕΛΑΪΣ Unilever: Δράσεις για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Οι εργαζόμενοι της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με εθελοντικές δράσεις, αποδεικνύοντας με πράξεις την ευαισθητοποίησή τους στο περιβάλλον. Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας ανέλαβαν τον καθαρισμό του ρέματος στις Αδάμες Κηφισιάς και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ΕΛΑΪΣ καθάρισαν και περιποιήθηκαν το γειτονικό τους πάρκο.

Παράλληλα, χάρη στην καθημερινή προσπάθεια των εργαζομένων της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, έχουν επιτευχθεί σημαντικά αποτελέσματα για το περιβάλλον στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα:

•    40% μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στα νέα γραφεία της εταιρείας (σε σχέση με τα παλιά γραφεία), όπου πραγματοποιείται ταυτόχρονα ανακύκλωση συσκευασιών, ηλεκτρικών συσκευών, λαμπτήρων και μπαταριών
•    8% μείωση της κατανάλωσης νερού στα εργοστάσια από το 2008 μέχρι σήμερα
•    54% μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στα εργοστάσια από το 2008 μέχρι σήμερα
•    Από το 2013 η εταιρεία δεν στέλνει κανένα απόρριμμα σε χωματερή

Οι δράσεις αυτές καθώς και πληθώρα πρωτοβουλιών στην Ελλάδα και διεθνώς εντάσσονται στο Παγκόσμιο Σχέδιο Αειφορίας της Unilever, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία έχει δεσμευτεί να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και να αυξήσει το θετικό της αντίκτυπο στην κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ