TITAN: Θέσεις πρακτικής άσκησης σε φοιτητές

Πενήντα θέσεις πρακτικής άσκησης, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου τους, προσφέρει ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ πανελλαδικά σε φοιτητές Τ.Ε.Ι. την περίοδο 2014-15, δίνοντας τη δυνατότητα έμμισθης εξάμηνης εργασίας και απόκτησης εφοδίων για την μελλοντική επαγγελματική τους αποκατάσταση, σε μια χρονική περίοδο που η ανεργία των νέων μαστίζει τη χώρα μας.

Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν τελειόφοιτους των Τ.Ε.Ι. με ειδικότητες που απασχολούνται στα εργοστάσια, στα κεντρικά γραφεία και στα λοιπά κέντρα δραστηριότητας του Ομίλου πανελλαδικά, όπως μηχανικών μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών, αυτοματισμού, πολιτικών δομικών έργων, καθώς και  στελεχών της διοίκησης επιχειρήσεων και της λογιστικής και χρηματοοικονομικής επιστήμης.

Οι ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία – επαγγελματική προϋπηρεσία και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ προσφέρει τις πενήντα θέσεις πρακτικής άσκησης επιπρόσθετα σε όσες θέσεις παρέχει ήδη στα παιδιά των εργαζομένων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ