Palo: Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας

Το palo.gr και το palo.rs από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκαν οι πρωτοφανείς συνέπειες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σερβία συμμετείχαν ενεργά σε συντονισμένες προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους.

Το palo.gr ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διάχυση στο ελληνικό διαδίκτυο των μηνυμάτων και πρωτοβουλιών για συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς το σερβικό λαό. Επίσης συμμετείχε στη διεθνή εκστρατεία HELP SERBIA με σκοπό την ακριβή ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Το palo.rs από τις πρώτες ώρες κάλυψε μέσω του διαπιστευμένου ανταποκριτή του στη Σερβία, ειδησεογραφικά και ενημερωτικά την επιτόπια πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφωνόταν ενώ παράλληλα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και τις επιλογές συγκεκριμένων χρηστικών ειδήσεων συμμετείχε στην αλυσίδα ενημέρωσης που είχε δημιουργηθεί στη Σερβία για διευκόλυνση του σερβικού κοινού.

Στις έκτακτες καταστάσεις που επικρατούσαν καθ’ όλη την διάρκεια των δυσμενών καιρικών συνθηκών και όσο διαρκούσαν οι προσπάθειες θεσμικών φορέων αλλά και απλών πολιτών για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης, το palo.rs αποτελούσε την κορυφαία πηγή αναζήτησης ειδήσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς συγκεντρώνει και ομαδοποιεί σε καθημερινή βάση πάνω από 10.000 ειδήσεις και δημοσιεύσεις στα Σέρβικα αλλά και κυριλλικά από περισσότερες από 250 ιστοσελίδες και 800 blogs.

Όπως δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Τσαντίλας, ιδρυτής της paloservices.com, μια νέα, δημιουργική περίοδος ξεκίνησε για την Palo, με αφορμή την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός Ελλάδας και την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας. Η ανανέωση της εταιρικής εικόνας της εταιρείας συνδέεται και με την επέκταση της δραστηριότητάς της στο εξωτερικό, με πρώτη στάση τη Σερβία με το palo.rs. Επόμενη στάση θα είναι η Κύπρος και τη συνέχεια θα έχουν και άλλες χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ