Το Ετήσιο Δείπνο του Make-A-Wish

Το Ετήσιο Δείπνο του οργάνωσε την Τετάρτη 11 Ιουνίου το Make-A-Wish Ελλάδος με την παρουσία περισσοτέρων των 350 καλεσμένων, εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας καθώς και πλήθος επωνύμων από το χώρο των Media.

Τη βραδιά άνοιξε φιλικός αγώνας τένις μεταξύ των Πρωταθλητών Ελλάδος, Θοδωρή (Ted) Αγγελίνου και Αλέξανδρου Γιακούποβιτς και τη διαιτησία του Γιάννη Μαυρίδη. Ακολούθησε συμβολική απονομή από την Αγγελική Κανελλοπούλου και την Αναστασία Μανιά, Πρόεδρο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Στη διάρκεια του δείπνου, η Αλέκα Σεραφειμίδου, απερχόμενη Πρόεδρος του Make-A-Wish καλωσόρισε τον κόσμο, δίνοντας τον λόγο στην Αναστασία Μανιά, Πρόεδρο του Make-A-Wish, η οποία εξήγησε το Πρόγραμμα του Οργανισμού για την Υιοθεσία Ευχών, εξαίροντας τη σημασία της Δύναμης που έχει η Εκπλήρωση Ευχής για το άρρωστο παιδί και την οικογένειά του. Αφού ευχαρίστησε τους φίλους του Make-A-Wish για τις περισσότερες από 1.230 ευχές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα από το 1997 οπότε και ιδρύθηκε ο Οργανισμός στην Ελλάδα από την Gabriella Calini-Petzetaki, αναφέρθηκε στη Διαδικασία Υιοθεσίας Ευχής.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, Πρεσβευτής του Make-A-Wish, έφτιαξε το γλυκό της βραδιάς, που κορυφώθηκε με τη Ραλλία Χρηστίδου.

Μεγάλοι Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι GlaxoSmithKline και νερό ΙΟΛΗ, ενώ Χορηγοί οι: Amuse, Apivita, Avis, Bacardi – GreyGoose, Blue Palace, Boutari, Coca Cola 3E, Costa Navarino, DecoEtc, Designers on Call, DJ-Kioyssis, Elena Syraka, Friday’s, Follie Follie, Heropoulos, Intercatering, Kandy, Kefalari Suites, Louis Cruises, Panoulis, Parnis Palace, Pavlos Roussiakis, Μύλοι Σόγιας, TEO, Typecenter, White Lilac και Zazoo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ