Βραβεύτηκε στα Οικόπολις η ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε μια πολύ σημαντική διάκριση από τον Ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμό, Εcocity, ο οποίος για 10η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε τα «Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις» που έχουν σκοπό την υποστήριξη και την ανάδειξη προσπαθειών και πρακτικών που στοχεύουν στην προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουνίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισε στην κατηγορία «Βραβεία Επιχειρήσεων-Υποστήριξη Ερευνητικού έργου» για την εφαρμογή του Προγράμματος «Βελτίωση Βιωσιμότητας στόλου και αλιευμάτων» (σαρδέλας και γαύρου).

H εταιρεία, σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, ξεκίνησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες από την έλλειψη πλαισίου για την υπεύθυνη αλιεία, αλλά και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για βιώσιμα αλιευτικά προϊόντα. Με την εφαρμογή του προγράμματος η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι πρώτη αλυσίδα σουπερ μάρκετ στην Ελλάδα που συμβάλλει στη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων στον τομέα της αλιείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ