«Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» με τον «Ναυτίλο»

Την Πέμπτη 29 Μαίου ξεκίνησε η πρώτη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014, της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», και ολοκληρώθηκε την  Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.

Η αποστολή ήταν κοινωνικού χαρακτήρα και έχει βασικό σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κράτος, τις αρχές της περιφέρειας αλλά και μεμονωμένους πολίτες, οργανισμούς και άλλους φορείς αλλά και να θυμίσει σε όλους τις ξεχασμένες γωνίες της πατρίδας μας.

Τρία ακριτικά νησιά έχει επισκεφθεί η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» φέτος. Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι εξής προορισμοί:  Αρκιοί, Μαράθι και Αγαθονήσι για να προσφέρει:

•    είδη πρώτης ανάγκης/καθαριότητας και τρόφιμα για τους Κατοίκους
•    φάρμακα, φαρμακευτικά υλικά και εκτυπωτής-φαξ για το Αγροτικό Ιατρείο
•    ηλεκτρονικός εξοπλισμός (ηλεκτρονικοί υπολογιστές/laptop, laser εκτυπωτής κλπ) για τα Σχολεία
•    πολλά βιβλία βοηθήματα/ γραφική ύλη / αναλώσιμα για τα Σχολεία
•    καινούρια ποδήλατα και πολλά παιχνίδια για τα Παιδιά των νησιών
•    παπούτσια και είδη ένδυσης (μπλούζες, κλπ) για τα Παιδιά των νησιών
•    συσκεύη τηλεόραση και αναλώσιμα για της ανάγκες του Δήμου

Πρέπει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή, δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των Χορηγών μας οι οποίοι έδειξαν άμεσα και με ευχαρίστηση στο κάλεσμα μας, την ευαισθησία τους αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο, προς τα τρία ακριτικά νησιά της πατρίδας μας τα οποία είχαμε προγραμματίσει να επισκεφθούμε κατά την διάρκεια του ταξιδιωτικού μας την τρέχουσα χρονιά.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ είναι: Πλαίσιο, IDEAL Bikes, Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα, Ελληνοεκδοτική, INTERTECH S.A., Market In,  Open FASHION, FAMOUS Shoes Stores, Anants Health Products, Σύγχρονος Ασκληπιός, Φαρμακευτικός Σύλλογος Αρκαδίας, Μάζης Eταιρεία Mεταφορών, Blue Star Ferries, Π. ΚΑΡΑΒΕΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Μουστάκας, Slider Pleasure Boats, ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, Dynamic Co Marine, Alpha TV – χορηγός επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ