H Deliveras στηρίζει το Χαμόγελο

Με αίσθημα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας πρακτικές μιας εταιρίας που πραγματικά νοιάζεται για την κοινωνία, το deliveras.gr έχει επιλέξει να συνεργαστεί με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και να υποστηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα μπορεί να ικανοποιεί τις προσωπικές ανάγκες των καταναλωτών για το βασικό αγαθό του φαγητού. Όμως αυτό δεν θα σήμαινε πολλά, εάν ταυτόχρονα δεν προσέφερε και στην κοινωνία αυτή καθεαυτή, σε γενικότερο επίπεδο. Έτσι η επιχείρηση του deliveras.gr, μπαίνει στην οικογένεια των εταιρειών οι οποίες έμπρακτα υποστηρίζουν τις ανάγκες των λιγότερο προνομιούχων, και δη των παιδιών που χρειάζονται βοήθεια. Μέσω της αγαστής συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο κάθε καταναλωτής μπορεί αποδεδειγμένα να υποστηρίζει το ίδρυμα.

Η πραγματικά ανθρώπινη κίνηση του deliveras.gr συνδυάζει αποτελεσματικά την ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών των καταναλωτών, οι οποίοι σοφά το επιλέγουν, επιστρέφοντάς τους την ψυχική ικανοποίηση που νιώθει κανείς όταν βοηθά τους συνανθρώπους του. Με τις παραγγελίες και την εξαργύρωση πόντων των χρηστών του deliveras.gr, μπορούν όλοι να συνδράμουν στη βοήθεια προς τα παιδιά που τη χρειάζονται, ιδιαίτερα σε αυτό το δύσκολο διάστημα που διανύουμε ως χώρα και ως κοινωνία, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ