Επιτυχές το 2ο ING Live Well event

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος  το 2ο ING Live Well event, η γιορτή για την υγεία με στόχο την προώθηση της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής. Το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε με κόσμο, που βρέθηκε εκεί για να διανύσει μία συμβολική απόσταση 4 χιλιομέτρων περπατώντας, τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο.

Η πλατεία Συντάγματος γέμισε με χαμόγελα και ενθουσιασμό και όλη η διαδρομή γύρω από το κέντρο μετατράπηκε από τους συμμετέχοντες σε ένα απέραντο πορτοκαλί «ποτάμι».

H Μαρία Μπακοδήμου ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και η Σόφη Πασχάλη, με την ομάδα της, ανέβασε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων πριν την εκκίνηση, προετοιμάζοντάς τους στους ρυθμούς της aerial yoga και της zumba.

Το 2ο ING Live Well event είχε καλό σκοπό, αφού, μέσω της εκδήλωσης, η ING ενίσχυσε το σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», που δραστηριοποιείται ενεργά για τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού, αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου έγιναν οι Πρεσβευτές της συνεισφοράς της ING στο σωματείο, αφού η εταιρία προσέφερε για κάθε έναν ξεχωριστά ποσό ύψους 500 ευρώ στους Φίλους του Παιδιού.

Ειδικότερα, στο 2ο ING Live Well event συμμετείχαν οι Έμυ Λιβανίου (Δημοσιογράφος), Ντίνος Σιωμόπουλος (Δημοσιογράφος), Άκης Ζήκος (πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής), Μάριος Αθανασίου (ηθοποιός), Κώστας  Φραγκολιάς (ηθοποιός), Δώρα Χρυσικού (ηθοποιός), Άλεξ Κάβδας (παρουσιαστής), Εύη Μωραϊτίδου (αργυρή ολυμπιονίκης πόλο), και Μαρία Πολύζου (πρωταθλήτρια μαραθωνίου). Η προσφορά αυτή της ING σε εταιρικό επίπεδο, ήρθε να συμπληρώσει την εθελοντική πρωτοβουλία των ανθρώπων της ING, μέσω της οποίας, συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό για τη στήριξη του σωματείου. Τέλος, η ING με κάθε check-in στην πλατφόρμα Foursquare, δώρισε 1 ευρώ υπέρ του σωματείου.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ING Luis Miguel Gomez με τη Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων κα Σοφία Ρατσιάτου, απένειμαν τιμητική πλακέτα στο Μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ κο Σπύρο Βαζούρα, ευχαριστώντας τον Οργανισμό για τη συνεργασία. Ο κ. Luis Miguel Gomez δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βλέπω ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας στη μεγάλη αυτή γιορτή για την υγεία και συμμετέχει με τόση χαρά. Εύχομαι η φιλοσοφία Live Well να γίνει μέρος της ζωής όλων μας!».

Στη συνέχεια, η κα Μαριλένα Μαμιδάκη, Πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», ευχαρίστησε την ING για την πρωτοβουλία και δήλωσε: «Το σωματείο στηρίζει το παιδί μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον και ειδικότερα, σε ετήσια βάση, βοηθά πάνω από 1.000 παιδιά, 400 οικογενειών», και κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους όσους  έγιναν φίλοι των «Φίλων του Παιδιού».

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση των 11 πιο μεγάλων δώρων, την οποία πραγματοποίησαν τα παιδιά του σωματείου πάνω στη σκηνή. Τα υπόλοιπα δώρα κληρώνονται την Πέμπτη 26/06/2014 στα γραφεία της ING και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στο ING.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ