Dettol και ΑΒ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Dettol και η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εκστρατεία ενημέρωσης σε παιδιά προσχολικής ηλικίας που στόχο έχει, τόσο να βοηθήσει τους γονείς, όσο και να εκπαιδεύσει τους μικρούς φίλους για τις «καλές συνήθειες».

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει  100 επισκέψεις  σε παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, ενώ ήδη από τις 19 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, προσφέρει μέσα από τα καταστήματα της ΑΒ, το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό παραμυθοπαιχνίδι «Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι».

Πιο αναλυτικά, το Dettol και η ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα «Παραμυθοκουζίνα» θα επισκεφθούν συνολικά 100 παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και θα δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά ένα – μοναδικό κάθε φορά – παραμύθι με θέμα τις «καλές συνήθειες». Μέσα από μια βιωματική εμπειρία και με την καθοδήγηση του συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κώστα Στοφόρου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία που έχουν οι καλές συνήθειες στην καθημερινότητά τους ενώ παράλληλα, θα παίρνουν ως αναμνηστικό, ένα πιστοποιητικό συμμετοχής με την υπογραφή του συγγραφέα.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία με την αγορά από τα ΑΒ προϊόντων Dettol σε μεγάλες προσφορές να κερδίσουν ένα παραμυθοπαιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ