Η INTERAMERICAN σύμμαχος του ΚΕΘΕΑ

    Τη χορηγική συνεισφορά της στο έργο του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) συνεχίζει για έβδομη συνεχή χρονιά η INTERAMERICAN. Η Εταιρεία υποστήριξε και φέτος την εκδήλωση αποφοίτησης 93 ακόμη ατόμων, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παρακολούθηση των θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης, τα οποία αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα – συνολικά 23 προγράμματα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα νίκης για τη ζωή και μεταξύ πλήθους συγγενών και φίλων, στις 14 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”, με την οργανωτική επιμέλεια του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

    Παράλληλα, η INTERAMERICAN ενίσχυσε πρόσφατα για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, που φροντίζει για την απεξάρτηση εφήβων και νεαρών χρηστών (από 13 έως 21 ετών) και βοηθά τις οικογένειες τους. Επιπλέον, η εταιρεία συμπεριέλαβε για την χειμερινή περίοδο που έκλεισε στο πρόγραμμα “Art & Therapy”, που έχει δημιουργήσει με τη συνεργασία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, το πρόγραμμα απεξάρτησης “Θησέας” του Δήμου Καλλιθέας για δεύτερη χρονιά, παρέχοντας σημαντικό αριθμό εισιτηρίων για την παρακολούθηση παραστάσεων από άτομα υπό απεξάρτηση.

    Η κοινωνική επανένταξη, η ανάκτηση της αξιοπρέπειας, της ατομικής και οικογενειακής ισορροπίας, αποτελούν στόχο ποικίλων κοινωνικών πρωτοβουλιών της INTERAMERICAN στο πλαίσιο της οργανωμένης εταιρικής υπευθυνότητας, που συμπλήρωσε δεκαετία σχεδιασμένων ενεργειών και εξαετία τακτικού, ετήσιου απολογισμού πεπραγμένων ΕΚΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ