Coca Cola 3E: Πρόγραμμα για σχολεία

H Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου!», με στόχο να προσφέρει σε μαθητές και δασκάλους ένα καλύτερο μαθησιακό περιβάλλον.

Από τις 23 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, μέσα από την ψηφοφορία  στην ιστοσελίδα www.tosxoleiopoutheleis.gr και στις ειδικές  κάλπες που θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία των Δήμων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προσφέρεται η δυνατότητα να αναδειχθεί το σχολείο που επιθυμεί ο καθένας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας των μαθητών. Φέτος, στην ψηφοφορία του προγράμματος συμμετέχουν συνολικά 10 σχολεία των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Ωραιοκάστρου, Παύλου Μελά και Κορδελιού-Ευόσμου, τα οποία περιμένουν τη δική μας στήριξη και ενεργό συμμετοχή.

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του πρώτου σχολείου σε ψήφους, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα προχωρήσει στις βελτιωτικές και επισκευαστικές εργασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να παραδοθεί ένα φιλόξενο και λειτουργικό σχολείο στους μαθητές και καθηγητές, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Γεωργία Λασανιάνου, Διευθύντρια Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε σχετικά: «Υλοποιούμε το πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» εδώ και τρία χρόνια, με ιδιαίτερη διακριτικότητα και σεβασμό στη μαθητική κοινότητα.  Από το 2012, 49.688 πολίτες έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και  ελπίζουμε ότι και φέτος, χιλιάδες πολίτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας. Το πρόγραμμα αυτό καθώς και τα εξαιρετικά του αποτελέσματα μας έχουν εμπνεύσει όλους! Η σημασία και η αξία του για την τοπική κοινωνία αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε και φέτος!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ