Μέλος της EcoTransIT η System Alliance Europe

Μέσω της καινούργιας της συνεργασίας με την EWI, η System Alliance Europe θα είναι σε θέση να προσφέρει στους εταίρους της υπηρεσίες υπολογισμού των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, βάσει επιμέρους παραμέτρων υπολογισμού για τις οδικές μεταφορές. Επίσης, ο ίδιος δείκτης θα μπορεί να υπολογιστεί αξιόπιστα για σιδηροδρομικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές.

Για τις ξεχωριστές ανάγκες των συνεργατών της System Alliance Europe παρέχεται περιβάλλον προσαρμοσμένο έτσι, ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εταιρείας και να μπορεί αποτελεσματικά να μετρά τους δείκτες που ενδιαφέρουν την εταιρεία, για την προετοιμασία των περιβαλλοντικών δηλώσεων, αναφορών περιφερειακής ρύπανσης και εκθέσεων σχετικά με τις εκπομπές ρύπων.

«Με την ένταξή μας στην EWI, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τις μεθόδους υπολογισμού του αποτυπώματός μας στο περιβάλλον. Με αυτήν τη νέα συνεργασία, υπογραμμίζουμε τη σημασία της βιώσιμης μεταφοράς», δήλωσε σχετικά ο Uwe Meyer, διευθύνων σύμβουλος της System Alliance Europe.

O Ralph Anthes, project manager της EWI, δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή θα δώσει στους εταίρους της System Alliance Europe την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα αναγνωρισμένο μοντέλο υπολογισμού, κατά το πρότυπο DIN EN 16258 της EWI».

Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία EcoTransIT είναι μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για μεταφορείς, παρόχους υπηρεσιών logistics και διανομείς. Στόχος της είναι η ανάπτυξη και διατήρηση ενός παγκόσμιου εργαλείου και κοινής μεθοδολογίας για υπολογισμό των εκπομπών άνθρακα και της επίδρασης στο περιβάλλον, στο χώρο των μεταφορών. Η EWI στοχεύει επίσης στη συνεργασία με ερευνητικά ινστιτούτα, μη κυβερνητικούς οργανισμούς και άλλους φορείς του κλάδου των logistics.

H System Alliance Europe είναι πλέον μέλος της EWI. Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. είναι η επίσημη εκπρόσωπος της System Alliance Europe στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ