Swarovski: Χορηγός συναυλίας του ΑΝΤ1

H Swarovski Hellas, ένωσε τη φωνή της με χιλιάδες ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Με το σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», ο όμιλος ΑΝΤ1 διοργάνωσε την Πέμπτη 3 Ιουλίου, μία μεγάλη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τους 4 coaches του “THE VOICE”, Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Κουινέλη/STAVENTO, να ξεσηκώνουν τον κόσμο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Η Swarovski Hellas, όντας ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά φαινόμενα, αγόρασε  εισιτήρια για την συναυλία συμβάλλοντας στο ποσό που διατέθηκε στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή». Τα εισιτήρια αυτά προσφέρθηκαν στους φίλους της επίσημης σελίδας Swarovski στο Facebook ,δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική αυτή βραδιά.

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, δήλωσε: «H SWAROVSKI ήταν και είναι πάντα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν τη κοινωνία και τον συνάνθρωπο μας. Η δική μας παρουσία στην πολύ όμορφη αυτή ενέργεια δηλώνει έμπρακτα ότι στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και τις επιβραβεύουμε. Η προσέλευση του κόσμου και η ανταπόκριση του, δείχνουν την ανάγκη της κοινωνίας μας να πορευτούμε όλοι ΜΑΖΙ για ένα αύριο με περισσότερη αγάπη και ευαισθησία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ