Beyond Borders από τη Global Sustain

Την έβδομη έκδοση της σειράς Yearbook με τίτλο «Beyond Borders» παρουσίασε η Global Sustain, σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 3 Ιουλίου, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη, στην Αθήνα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος της Global Sustain, ο οποίος ξενάγησε το κοινό στη φετινή έκδοση, αναφερόμενος στα άρθρα που την πλαισιώνουν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δρ. Γιώργος Ιωάννου, Διευθυντής του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο οποίος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του MBA International για την ενσωμάτωση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της αειφόρου ενέργειας στο διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ο κ. Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της POLYECO, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία PCAI (Polyeco Contemporary Art Initiative) η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατος της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας της Εταιρείας με στόχο την αφύπνιση της κοινής γνώμης, των επιχειρήσεων και των κυβερνήσεων για θέματα διαχείρισης αποβλήτων μέσα από την τέχνη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής, TÜV AUSTRIA Hellas, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη πιστοποίησης των επιχειρήσεων προκειμένου να ανταγωνιστούν σε ένα διεθνοποιημένο περιβάλλον και να αποκτήσουν έτσι ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, ο κ. Μιχάλης Σπανός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη διοργάνωση του τρίτου κατά σειρά Sustainability Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη».

Χορηγός Φιλοξενίας ήταν το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Χορηγοί Eπικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν: CSR Review, CSR Week, Marketing Week και Think+. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: CSRnews.gr και MarketingWeek.gr. Χορηγός Cocktail: Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Χορηγός Ασφάλειας: Securicon. Χορηγός Ανθρακικής Ουδετεροποίησης: Green Evolution.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ