AXA: Ολοκληρώθηκε η καμπάνια για τον Διαβήτη

Πιστή στη στρατηγική της για πρόληψη κινδύνων μέσα από την έρευνα και την εκπαίδευση, η ΑΧΑ στήριξε ενεργά τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη», στην υλοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε 18 πόλεις, με σημαντικά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο της εκστρατείας:

▪ Περισσότεροι από 18.000 συμπολίτες μας ενημερώθηκαν σχετικά με το διαβήτη
▪ 188 εθελοντές από την ΑΧΑ συμμετείχαν ενεργά

Στόχος της εκστρατείας ήταν να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες πολίτες και να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τον σημαντικό ρόλο της πρόληψης της σημαντικής αυτής ασθένειας με τη βοήθεια της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και του ελέγχου της με τη βοήθεια εξειδικευμένων ιατρών.

Η δράση έλαβε χώρα σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στις πόλεις Αθήνα, Λιβαδειά, Στυλίδα, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πάτρα, Πύργος, Πειραιάς, Ρόδος.

«Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στην πρόταση του Οργανισμού “Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη” για την πανελλαδική εκστρατεία Πρόληψης – Διάγνωσης – Εκπαίδευσης, καθώς είναι ευθυγραμμισμένη με την παγκόσμια στρατηγική της ΑΧΑ για πρόληψη κινδύνων μέσω εκπαίδευσης και έρευνας. Συμμετείχαμε ενεργά και με ενθουσιασμό στις δράσεις κάθε πόλης με 188 εθελοντές μας τόσο από το Αποκλειστικό Δίκτυο Πωλήσεών μας όσο και από το προσωπικό μας» ανέφερε από πλευράς ΑΧΑ η Διευθύντρια Επικοινωνίας κ. Λένα Πλαΐτη.

Προκειμένου να δώσει παραπάνω ώθηση στην ενημέρωση και την αλλαγή κουλτούρας με σκοπό την καλή υγεία, η ΑΧΑ πραγματοποίησε κλήρωση για 75 ποδήλατα, στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι των 18 σταθμών της εκστρατείας.

Ο Όμιλος ΑΧΑ ξεκινά τη δράση του προς την τοπική κοινωνία με ενέργειες όπως η συγκεκριμένη, δημιουργώντας ένα τοπικό και τελικά παγκόσμιο αποτύπωμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, χάρις στο οποίο έχει κερδίσει επάξια:
▪ Την 1η θέση στον Ασφαλιστικό Κλάδο παγκοσμίως και στις 120 πιο ανεπτυγμένες εταιρείες1 στους τομείς της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Διοικητικής διαχείρισης.
▪ Την 1η θέση στον Ασφαλιστικό Κλάδο παγκοσμίως στην κατάταξη Sustainability Investment2 του Χρηματιστηρίου της Ν. Υόρκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ