Η ΜΕΓΑ δίπλα σε 50 Κοινωφελείς Οργανισμούς

Η ΜΕΓΑ συνεχίζει να στηρίζει το έργο αναγνωρισμένων κοινωνικών φορέων και ιδρυμάτων στην Ελλάδα.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία προσέφερε το πρώτο εξάμηνο του 2014 την υποστήριξή της σε περισσότερα από 50 ιδρύματα, μέσα από δωρεές προϊόντων και οικονομική ενίσχυση. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει σταθερά, εδώ και χρόνια, ιδρύματα με σημαντικό και μακροχρόνιο έργο, τα οποία έχουν ως κεντρικό άξονα τη φροντίδα του παιδιού και της οικογένειας.

Οι πράξεις αυτές αποτελούν συνέχεια των διαχρονικών δράσεων της επιχείρησης στην κοινωνία, πάντοτε με φιλοσοφία που επικεντρώνεται στον άνθρωπο. Ενδεικτικά, η ΜΕΓΑ, το 2013 ανταποκρίθηκε με ευθύνη στα αιτήματα που αφορούσαν φιλανθρωπικούς σκοπούς ΜΚΟ, φορέων, δήμων κ.α., προσφέροντας συνολικά 1.500.000 προϊόντα με στόχο την ανακούφιση των λιγότερο προνομιούχων κοινωνικών ομάδων.  Στο πλαίσιο των ενεργειών «Στηρίζουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού», η ΜΕΓΑ χορήγησε την εκστρατεία ενημέρωσης «Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων» του σωματείου Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος.

Παράλληλα, η εταιρεία μεριμνά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, με μια σειρά ενεργειών προστασίας του περιβάλλοντος, λαμβάνοντας μέτρα που εγγυώνται την κατά το δυνατόν ασφαλέστερη για το περιβάλλον επιχειρησιακή λειτουργία της, ενώ είναι πιστοποιημένη με το Περιβαλλοντολογικό Σύστημα ISO 14001, διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την περιβαλλοντική διαχείριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ