Lidl: Γιορτή για τα παιδιά του Ανατόλια/CTY

Μια καλοκαιρινή γιορτή για τους μαθητές που παρακολουθούν τα μαθήματα του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια/ CTY Greece διοργανώθηκε την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο χώρο του Κολλεγίου Ανατόλια με τη συμβολή της Lidl Hellas.

H Lidl στηρίζει το πρωτοποριακό Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια – Center for Talented Youth Greece, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins και με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Προσφέρει 10 υποτροφίες σε μαθητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το κόστος της συμμετοχής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες, να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να γίνουν μέλη μίας ξεχωριστής κοινωνίας μαθητών.

Βασικός σκοπός του CTY Greece είναι να ανακαλύπτει και να εκπαιδεύει παιδιά της Β’ Δημοτικού έως και της Α’ Λυκείου που διαθέτουν ιδιαίτερα ταλέντα ή χαρίσματα, που διακρίνονται με τις επιδόσεις τους ή με τις ιδιαίτερες ικανότητές τους και που ξεχωρίζουν για την αγάπη τους στη μάθηση πέρα από τα στενά όρια του σχολικού προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό, το CTY Greece προσφέρει καλοκαιρινά μαθήματα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει από το φετινό καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ