Σχολική Εκστρατεία UNICEF 2014

Με στόχο να εξασφαλίσει ότι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, η UNICEF ξεκινά τη Σχολική της Εκστρατεία για το 2014. Η εκκίνηση της Εκστρατείας, θα δοθεί με ένα μεγάλο Bazaar στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος.

Το Bazaar θα διαρκέσει από Πέμπτη 28 Αυγούστου έως και Σάββατο 30 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (είσοδος ελεύθερη). Στον ίδιο χώρο θα παρουσιασθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Εκπαίδευση για όλα τα παιδιά», καθώς και στιγμιότυπα από τη δράση της UNICEF για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Με τη νέα σχολική συλλογή της η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του Σχολικού έτους και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά  έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ. Ιδιαίτερα τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, την κουνουπιέρα, το τετράδιο, το μολύβι.

Οι φίλοι της UNICEF μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια υπέροχη συλλογή από χαρούμενα τετράδια 50φυλλα και σπιράλ δύο θεμάτων, που πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές ασφαλούς  χρήσης, επίσης σχολικά σακίδια και τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη, τσαντάκια, τσάντα ταχυδρόμου,  αθλητική τσάντα, κασετίνες, πορτοφολάκι και αλουμινένιο παγούρι. Τη συλλογή συμπληρώνουν μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, σημειωματάριο, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβια, πλαστελίνες, μολυβοθήκες, και κάθε είδους γραφική ύλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ