ΑΚΜΗ: Βράβευση από τη UNICEF

O εκπαιδευτικός όμιλος ΑΚΜΗ βραβεύτηκε πρόσφατα  από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή Συνεργασίας της UNICEF για τη συνεισφορά του στην εκπαίδευση των νέων στην Ελλάδα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την έναρξη της  συνεργασίας των δύο φορέων, ενώ την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Συνεργασίας της UNICEF κο Λάμπρο Κανελλόπουλο, ο Πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΜΗ, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.

Η βράβευση από την UNICEF, ήρθε να επισφραγίσει το κύρος και την ποιότητα σπουδών που παρέχει o εκπαιδευτικός όμιλος ΑΚΜΗ σε επίπεδο μεταλυκειακής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Να σημειώσουμε ότι το IEK ΑΚΜΗ είναι Πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας ως Ιδιωτικό ΙΕΚ και έχει ανακηρυχθεί 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης από την 10η Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η UNICEF προάγει τα δικαιώματα και την ευημερία κάθε παιδιού σε κάθε της δράση με παρουσία σε 190 χώρες και περιοχές κάνει πράξη αυτή τη δέσμευση. Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF ιδρύθηκε το 1977 και μέχρι σήμερα εργάζεται για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο καθώς και για να υποστηρίξει ουσιαστικά τα προγράμματα βοήθειας της UNICEF.

Η συνεργασία του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΜΗ με την UNICEF, ξεκίνησε το 1994 με αφορμή την εκπαίδευση μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης και προστασίας του περιβάλλοντος με την υποστήριξη της UNICEF και του Υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον τομέα εικαστικών τεχνών αναλαμβάνουν και φιλοτεχνούν τα εξώφυλλα των σχολικών τετραδίων της UNICEF μπαίνοντας έτσι στο roster των διεθνών δημιουργών για τον Παγκόσμιο Φορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ