TEDxACADEMY 2014: Το μέλλον που μοιραζόμαστε

Η οργανωτική ομάδα του TEDxAcademy ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, θα διατεθούν δωρεάν εισιτήρια σε 100 άνεργους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να λάβουν ενεργά μέρος στον διάλογο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με κεντρικό θέμα «Το μέλλον που μοιραζόμαστε».

Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στη χώρα μας, το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για το TEDxAcademy, αλλά και την ολοένα και πιο επιτακτική ανάγκη των σύγχρονων ανθρώπων να ενημερώνονται με πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, το TEDxAcademy δίνει και φέτος τη δυνατότητα σε 100 άνεργους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες και να συμμετέχουν στα δρώμενα και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης. Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι θα πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι στα επίσημα μητρώα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), ενώ καλούνται να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο από τον ιστότοπο του TEDxAcademy (http://www.tedxacademy.com/el/application2014), προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκδήλωση. Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά κατά προτεραιότητα ανταπόκρισης για τον χειρισμό των συγκεκριμένων αιτήσεων συμμετοχής και την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Επιπλέον, κατά την ημέρα της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή μετάδοση (live streaming) των ομιλιών, σε πραγματικό χρόνο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του TEDxAcademy (www.tedxacademy.com).

Στο πλαίσιο του φετινού TEDxAcademy, οι προγραμματισμένες ομιλίες θα εστιάσουν σε τρεις βασικές θεματικές ενότητες (Παγκόσμιο Όραμα, Τοπική Δράση και Ανθρώπινη Αλληλεπίδραση), όπου δεκαπέντε (15) αξιόλογοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα αναπτύξουν τις απόψεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ