1η διπλή εγκατάσταση για ILION energy και LGE PV

1η διπλή εγκατάσταση με συνεργασία των εταιρειών ILION energy και LGE PV

Μία ολόκληρη γειτονιά στους Θρακομακεδόνες επενδύει σε φωτοβολταϊκά

Κάνοντας πράξη την άτυπη συμμαχία τους οι εταιρείες φωτοβολταϊκών ILION energy και LGE PV, εγκατέστησαν τα πρώτα 2 από τα 6 συνολικά συστήματα σε κατοικίες μιας ολόκληρης γειτονιάς της περιοχής Θρακομακεδόνων.

Οι δύο εταιρείες σχεδίασαν την εγκατάσταση, αφού προηγήθηκε επιτόπια επιθεώρηση και μελέτη σκοπιμότητας της επένδυσης, ολοκλήρωσαν την αδειοδοτική διαδικασία και επιμελήθηκαν από κοινού τη χρηματοδότηση, την εκτέλεση της κατασκευής, αλλά και την ασφάλιση του όλου έργου.

Τις πρώτες αυτές αναθέσεις στην «κοινοπραξία» των εταιρειών θα ακολουθήσουν και οι επόμενες, έχοντας το νέο αυτό επιχειρηματικό σχήμα αναπτύξει μια ξεχωριστή δυναμική, η οποία δείχνει να προσελκύει τους υποψήφιους επενδυτές, με την αρτιότητα των παρεχόμενων από τις δύο εταιρείες υπηρεσιών που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στις επενδύσεις τους.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο προώθησης της πράσινης ενέργειας, οι παραπάνω εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων συνοδεύονται και από «πράσινα» δώρα, όπως πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, σύστημα υδρογόνου στα αυτοκίνητα για εξοικονόμηση καυσίμων, ή ακόμα και εκπτώσεις για προμήθεια υπερσύγχρονων λαμπτήρων led.

Σε μια εποχή που οι ιδιωτικές επενδύσεις δείχνουν στασιμότητα, είναι παρήγορο που η εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών ακινήτων στην πράσινη ενέργεια με τα οικονομικά και τα περιβαλλοντικά ωφέλη που αυτή εξακολουθεί να προσφέρει, παραμένει όχι μόνο ζωντανή, αλλά και με τάσεις διαρκούς αύξησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ