Mercedes-Benz: Προσφορά στη ΔΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς

Ολοκληρώθηκε εντός του Ιουλίου, 2014 η παράδοση των 12 υπερσύγχρονα ασθενοφόρων Mercedes-Benz Sprinter που προορίζονται για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας των νοσοκομείων που υπάγονται στην 5η ΔΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Σε συνέχεια διενέργειας διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε από την εν λόγω περιφέρεια, η Mercedes-Benz Ελλάς παρέδωσε 12 οχήματα Mercedes-Benz τύπου Sprinter Van 313 CDI με standard μεταξόνιο. Τη διασκευή τους ανέλαβε η ελληνική εταιρεία Ζ. Μαντός ΑΕΒΕ. η οποία, από το 1985, δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την εξειδικευμένη διασκευή ασθενοφόρων και κινητών εργαστηρίων.

Η Mercedes-Benz αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενημέρωσης και εκπαίδευσης των χρηστών των οχημάτων της, οργάνωσε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε οδηγούς και πλήρωμα των ασθενοφόρων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τέλος, τα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα Mercedes-Benz οχήματα θα διατεθούν στα Κέντρα Υγείας Αγιάς, Αργαλαστής, Γόννων, Ελασσόνας, Ζαγοράς, Καλαμπάκας, Μουζακίου, Παλαμά, Πύλης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Φαρσάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ