Παράταση στα Social Business Excellence Awards

Παράταση 15 ημερών παίρνουν οι υποβολές των αιτήσεων στο διαγωνισμό Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας / Social Business Excellence Awards, που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, μετά από έντονες απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων κοινωνικών επιχειρήσεων.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων (http://www.social-business-awards.gr/el/registration-form)  θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2014.

Το κατώτερο χρηματικό έπαθλο θα ανέρχεται στο ποσό των 2.000 ευρώ και θα κλιμακώνεται ανάλογα με το μέγεθος του κάθε βραβείου. Τα ακριβή χρηματικά έπαθλα, καθώς επίσης και το σύνολο των υποστηρικτικών υπηρεσιών που θα απολαύσουν οι βραβευθέντες, θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Κουμαριανού στο 210.6800743 ή να αποστείλουν mail στο info@social-business-awards.gr.

To British Council, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), συντονιστή του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, και την Α.Σ. Πρόσβασις, θεσμοθετούν τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «Social Business Excellence Awards» με σκοπό να επιβραβευτούν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια υφιστάμενων ή υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων και να αναδειχτούν πρόσωπα που εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων.

Τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, διοργανώνονται στα πλαίσια του 2ου Συνεδρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: «Επιχειρώντας αλλιώς», που θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η ανακοίνωση των βραβευθέντων θα γίνει την ίδια μέρα του Συνεδρίου, σε ξεχωριστή εκδήλωση.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν μεγάλοι φορείς και εταιρείες, όπως η ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ του Ιδρύματος Ωνάση, η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, η INTERAMERICAN, οι εταιρείες GREEK GEEKS και RUN COMMUNICATIONS, το δικηγορικό γραφείο ΜΠΡΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, θα υποστηρίξει επιπλέον τους νικητές με ένα πλέγμα υπηρεσιών επιχειρηματικής καθοδήγησης, πρόσβασης σε πηγές χρηματοδότησης και δικτύωσης με επιχειρήσεις και φορείς από το εξωτερικό.

Τα βραβεία θα φιλοτεχνηθούν από τη διεθνούς φήμης γλύπτρια κ. Αγγέλικα Κοροβέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ