Η ESET υποστηρίζει το ΚΕΘΕΑ

Με τη χορήγηση αδειών της λύσης ESET Endpoint Antivirus απέδειξε έμπρακτα τη δέσμευσή της η ESET® για υποστήριξη οργανισμών, των οποίων το έργο και η δράση συνδράμουν στη βελτίωση της ζωής συνανθρώπων μας. Συγκεκριμένα, η εταιρία προσέφερε 400 άδειες χρήσης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των 120 μονάδων του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα.

«Στην ESET, με αντικείμενο την πρόληψη και την προστασία των χρηστών από ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον γεμάτο με απειλές, γνωρίζουμε πολύ καλά τον αγώνα που πρέπει να καταβάλλεται καθημερινά.  Πολύ περισσότερο δε, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της προσπάθειας, όταν πρόκειται για έναν αγώνα αποχής από τις ουσίες και ισότιμης επανένταξης των χρηστών στην κοινωνία», δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, Γενικός Διευθυντής ESET Ελλάδας και Κύπρου, συμπληρώνοντας: «δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε αμέτοχοι: Με τη χορηγία των λύσεων ESET Endpoint Antivirus πιστεύουμε ότι καλύπτουμε ένα σημαντικό μέρος από τις ανάγκες που σχετίζονται με την καθημερινή  λειτουργία των μονάδων του ΚΕΘΕΑ, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό να συνεχίζει το πολύ σημαντικό του έργο».

Υπενθυμίζεται ότι το ESET Endpoint Antivirus αποτελεί τη λύση της ESET για διαφύλαξη των εταιρικών δεδομένων με προστασία πολλαπλών επιπέδων, βασισμένη σε 25 χρόνια καινοτομίας στο χώρο της IT ασφάλειας. Η πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware είναι σχεδιασμένη για ταχύτατη σάρωση και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση πόρων. Προστατεύει από ιούς και spyware εταιρίες κάθε μεγέθους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες όπως η βασισμένη στο cloud σάρωση, ο έλεγχος συσκευών και η απομακρυσμένη διαχείριση των τερματικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ