Becel pro-activ: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Το Becel pro-activ γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και μας προσκαλεί να «Περπατήσουμε με την καρδιά μας», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και στο Παλαιό Φάληρο, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.

Με την παρουσία μας στους περιπάτους στηρίζουμε τα παιδιά με καρδιοπάθεια, καθώς για κάθε συμμετέχοντα, το Becel pro-activ προσφέρει 1 ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών η «Καρδιά του Παιδιού».

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες ώστε να μην έχουν δυσκολίες και να είναι προσβάσιμες από όλους μας. Στόχος των δράσεων αυτών να δούμε πόσο εύκολο είναι να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας και να κάνουμε καλό στην υγεία της καρδιάς μας.

Παράλληλα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε δωρεάν τα επίπεδα της χοληστερίνης μας και να συμβουλευτούμε ειδικούς για τις σωστές συνήθειες στον τρόπο ζωής και διατροφής μας, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην υγεία μας. Άλλωστε, πάγια δέσμευση του Becel pro-activ, της Νο 1 επιλογής παγκοσμίως για τη μείωση της χοληστερίνης, είναι να προωθεί ένα υγιεινό μοντέλο ζωής για τον έλεγχο της χοληστερίνης και την πρόληψη των καρδιοπαθειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ