Σχολικές προσφορές από τη Μαρινόπουλος

Τα σχολεία ξεκίνησαν και η Μαρινόπουλος έχει φροντίσει η έναρξη της σχολικής χρονιάς να είναι ακόμη πιο όμορφη και πιο χαρούμενη, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία από σχολικά είδη σε ασυναγώνιστες τιμές!

Μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια, η Μαρινόπουλος Α.Ε. υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μοναδικές προσφορές για όλους τους μαθητές. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 20/09 η εταιρεία υλοποίει μοναδικές προσφορές και μειώσεις τιμών στην πλούσια γκάμα σχολικών ειδών που διαθέτει στα καταστήματα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος.

Τετράδια, γραφική ύλη, σχολικές τσάντες σε μοναδικά πολύχρωμα σχέδια, αλλά και μοδάτα ρούχα για αγόρια και κορίτσια, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που μπορούν να αποκτήσουν οι μικροί καταναλωτές μας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, η εταιρεία, προκειμένου να δώσει ουσιαστικές λύσεις στους πελάτες της, επέκτεινε το πρόγραμμα προσφορών στα σχολικά είδη και κατά την έναρξη  της σχολικής περιόδου. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν τη μοναδική ευκαιρία, μέχρι το  Σάββατο 13.09, να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με την κάρτα club στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour και να αποκτήσουν σχολικές τσάντες και σχολικά είδη με έκπτωση 25%.

Η εταιρεία υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μειώσεων τιμών και προσφορών, δίνοντας στους καταναλωτές ουσιαστικές λύσεις για τις αγορές τους. Πάγιος στόχος της Μαρινόπουλος Α.Ε. είναι να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των καταναλωτών της, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους και συμβάλλοντας καθοριστικά στη μείωση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ