CSE: Στην Ελλάδα το SROI Practitioner Training

Σε παγκόσμιο επίπεδο κορυφαίες εταιρείες και οργανισμοί εντάσσουν ολοένα και περισσότερα καινοτόμα εργαλεία στη βιώσιμη στρατηγική τους για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Η μέτρηση της κοινωνικής απόδοσης ενός προγράμματος απασχολεί σήμερα τις περισσότερες επιχειρήσεις  οι οποίες θέλουν να σχεδιάζουν δράσεις και να προτείνουν λύσεις  που πραγματικά θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Kοινωνίας δίνοντας προστιθέμενη αξία  σε αυτή αλλά και στις ίδιες.

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) σε συνεργασία με τo SROI NETWORK, φέρνει για 1η φορά στην Ελλάδα το επίσημο “Social Return On Investment (SROI) Practitioner Training” στις 7 & 8 Οκτωβρίου του 2014, με στόχο την ενημέρωση και κατάρτιση των ανώτατων στελεχών σχετικά με τη διεθνή μεθοδολογία του SROI. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τον Jeremy Nicholls Director και ιδρυτή του SROI Νetwork.

Στο τρέχων οικονομικό περιβάλλον η συνεισφορά κάθε ευρώ μέσα από πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας έχει εξαιρετική σημασία τόσο για την κοινωνία όσο και την επιβίωση των ίδιων των επιχειρήσεων Η μέτρηση της προσφερόμενης αξίας από κάθε κοινωνική ενέργεια με διεθνή πρότυπα όπως η μεθοδολογία του SROI θα υποστηρίξει σημαντικά την κοινωνία,  αλλά και τις ίδιες τις εταιρείες  οι οποίες μπορούν πλέον να μετρήσουν την απόδοση των προγραμμάτων τους για κάθε ευρώ που επενδύθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ