Η ELBISCO στο πλευρό των Ελλήνων Πολυτέκνων

Η ELBISCO στηρίζει έμπρακτα την ελληνική πολύτεκνη οικογένεια, αναπτύσσοντας σταθερή συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ).

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η ELBISCO ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός στην ετήσια γιορτή για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, υποδεχόμενη τα «πρωτάκια» και τις οικογένειές τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, προσφέροντας σε όλους αγαπημένα προϊόντα Αλλατίνη, Elite και Κρις Κρις, καθώς και δοχεία Κρις Κρις «Τόστιμο!» για το σχολικό κολατσιό.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συμμετείχαν περίπου 500 παιδιά, που θα πάνε φέτος στην Α’ Δημοτικού, συνοδευόμενα από τους γονείς και τα αδέλφια τους.

Η στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί σημαντικό πυλώνα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ELBISCO, το οποίο έχει ως σημείο αναφοράς τη φροντίδα του παιδιού και την προστασία της παιδικής ηλικίας.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης: «Η παράδοση και τα προϊόντα της ELBISCO είναι συνυφασμένα με την καθημερινότητα, αλλά και με τις αξίες της ελληνικής οικογένειας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί, μέσω της συνεργασίας μας με τα ανώτατα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης της κοινότητας των πολυτέκνων στην Ελλάδα, στηρίζουμε ανθρώπους που με μεγάλη προσπάθεια και περίσσευμα ψυχής, κάνουν αυτές τις αξίες πράξη».

Πέραν της παρουσίας της σε εκδηλώσεις, η ELBISCO συμμετέχει στις δραστηριότητες της πολύτεκνης κοινότητας με ποικίλες δράσεις, όπως η προσφορά ειδικών εκπτωτικών κουπονιών, μέσω του περιοδικού που διανέμεται στα μέλη της ΑΣΠΕ σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ