Swarovski: Στηρίζει τη W.I.N. Hellas

O αγώνας beach volley που διοργανώθηκε για τη στήριξη της WIN HELLAS, έγινε η αφορμή για πολλούς επώνυμους να δώσουν το παρών την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Anima Club στην Ανάβυσσο. Μέσα από σέρβις, καρφιά, άμυνες και πάνω απ’ όλα πολύ κέφι, συνθετικά του celebrity beach volley match, δόθηκε ένα δυναμικό ραντεβού και ένα ηχηρό μήνυμα για την στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Οι κ.κ Κώστας Καραφώτης, Κώστας Γκρέκας, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Μανίκας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Θοδωρής Πλεμμένος, Στέλιος Χανταμπάκης, Έλενα Βαζούρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αννίτα  Ναθαναήλ, Στέλλα  Δημητρίου, Ορθούλα  Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Άντζελα Ευριπίδη, Ελένη Καγκάλου, Έφη Σφυρή,  ένωσαν τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας σε έναν αγώνα που στόχο του είχε να στηρίξει την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον. Η συμμετοχή τόσο των επωνύμων, όσο και όλων που παρακολούθησαν το αγώνα, δείχνει εμπράκτως την ευαισθησία τους σε κοινωνικής θέματα που αφορούν όλους μας.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης ήταν η SWAROVSKI που στήριξε για ακόμη μία φορά το έργο της W.I.N. Hellas. Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, δήλωσε: «H SWAROVSKI είναι πάντα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν τις γυναίκες και καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται. Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου που προσφέρει η WIN Hellas εδώ και 8 χρόνια, στηρίζουμε έμπρακτα και ουσιαστικά τις ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για το θέμα της βίας κατά των γυναικών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ