MasterCard: Εμπειρία για τα παιδιά των SOS

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η MasterCard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς φιλάθλους από τα Παιδικά Χωριά SOS να απολαύσουν στιγμές ανεκτίμητης αξίας στο πλευρό των αγαπημένων τους παικτών. Ευκαιρία αποτέλεσε ο πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Olympiacos FC και του Club Atlético de Madrid, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα, η MasterCard έδωσε και φέτος σε 22 παιδιά από το φιλανθρωπικό, μη κυβερνητικό οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS τη δυνατότητα συνοδείας των παικτών στον πρώτο κρίσιμο αγώνα της διοργάνωσης για την ελληνική ομάδα. Οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου φόρεσαν στα αποδυτήρια του γηπέδου τις ειδικές επίσημες εμφανίσεις τους και συνόδευσαν ενθουσιασμένοι τα αστέρια του Olympiacos FC και του Club Atlético de Madrid κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, μπροστά σε χιλιάδες εξίσου ενθουσιασμένους φιλάθλους.

Επιστρέφοντας στα αποδυτήρια οι μικροί Player Escorts έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, για να θυμούνται την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα από ειδικές θέσεις στις κερκίδες του γηπέδου με τη συντροφιά των συνοδών τους.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα δήλωσε:  «Η δυνατότητα που έχουμε να χαρίζουμε χαμόγελα σε 22 παιδιά, μέσω της χορηγίας της MasterCard στο UEFA Champions League, μας γεμίζει χαρά και περηφάνια και αποτελεί σταθερή συνέχεια της δέσμευσης της MasterCard για κοινωνική προσφορά. Σταθερός στόχος μας είναι πάντοτε μέσω των υπηρεσιών μας και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε στιγμές ανεκτίμητης αξίας σε όσο περισσότερους μικρούς και μεγάλους, κυρίως όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτό αποτελεί μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας και για μας τους ίδιους και σηματοδοτεί άλλη μια χρονιά επιτυχημένης χορηγίας της MasterCard στη διοργάνωση του UEFA Champions League».

O Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και για παιδιά που προστατεύουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Mastercard μας τιμά με την επιλογή της και δίνει τη χαρά σε 22 παιδιά μας κάθε φορά, να συμμετέχουν σε ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα όπως είναι το UEFA Champions League, να συνοδεύουν τα ινδάλματά τους και να παίρνουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ