ΙΚΕΑ: Δίπλα στις «Γεύσεις του τόπου μας»

Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ολοήμερες εκδηλώσεις, που δίνουν ‘βήμα’ σε τοπικούς παραγωγούς και αναδεικνύουν τις γεύσεις του τόπου μας. Στο πλαίσιο της χορηγίας, τα πάρκινγκ των καταστημάτων ΙΚΕΑ στις παραπάνω πόλεις θα φιλοξενήσουν μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20/9 στο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα, στις 27/9 στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία και στις 4/10 στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη όπου, από τις 11.00 έως τις 18.00, οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους – από προϊόντα ζύμης και είδη φούρνου μέχρι πιπεριές, λάδι, μανιτάρια, καπνιστά και γλυκά.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζει την αξία της τοπικής παραγωγής και συμβάλλει στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη δράση και προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις «Γεύσεις του τόπου μας».

Επιπλέον και με αφορμή τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων των καταστημάτων ΙΚΕΑ Ιωάννινα, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη, την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, για την υποστήριξη παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών των ευρύτερων παραπάνω περιοχών με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.
Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε όλοι μαζί την τοπική παραγωγή του πλούσιου τόπου μας και να δοκιμάσουμε τις μαγικές συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ